Dealer Finder


Inmiddels hebben wij al 15 showrooms door heel Nederland en we groeien snel! Vul hieronder uw postcode in en vind snel de dichtstbijzijnde dealer. Vanuit daar kunt u ook makkelijk een afspraak inplannen om samen met onze enthousiaste medewerkers een kast geheel op maat samen te stellen.   Advies op maat

   Opzoek naar een kast van wand tot wand en van vloer tot plafond? Wij helpen u graag verder in 1 van onze 15 showrooms. Ontwerp samen met ons een kast volledig naar wens en speciaal op maat gemaakt. Wij bieden een ruime keuze in kasten, schuifdeuren, interieur en de daarbij passende accessoires. Dat is echter niet alles, u kunt gebruik maken van onze inmeet- en montage service. Als u niet kunt wachten verwijzen we u naar onze ontwerpstudio waar u zelf aan de slag kan met het samenstellen van uw droomkast op maat!

   Meer over ons


   dealer finder mijnkastopmaat
   dealer finder service

   Vakmannen met uitstekende service

   Onze showrooms hebben stuk voor stuk vakmannen in huis om u te helpen met het samenstellen van uw droomkast. Ze staan u niet alleen vriendelijk te woord maar helpen en ondersteunen u ook vakkundig met het samenstellen van een kast. Doordat al onze showrooms zich in service-bouwmarkten bevinden, hebben wij niet alleen jarenlange kennis over kasten maar we kunnen ze ook plaatsen. Natuurlijk adviseren we u ook graag over al onze andere producten die u nodig heeft bij een verbouwing of verhuizing. Klik op onderstaande button om alvast uw eigen kast te ontwerpen, u krijgt ook direct een richtprijs te zien.

   Ontwerpstudio