Omlijste garderobekasten


Tegenwoordig ziet u veel kasten met omlijste deuren. Mijn Kast Op Maat biedt u als klant ook deze mogelijkheid. Wij kennen een diversiteit aan mogelijkheden. Wij combineren onze aluminium frames met een deurvulling. Onze deurvullingen bestaan uit levendige kleuren, neutrale tinten, spiegeldeuren en glasdeuren. U kunt deze deurvullingen combineren wat leidt tot het gewenste karakter in uw woning. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk alle opties voor omlijste garderobekasten op deze pagina en ontwerp uw droomkast in onze kastendesigner of kom langs in 1 van onze 15 showrooms, de koffie staat klaar!
Omlijstingen

Bij Mijn Kast Op Maat kunt u voor omlijste schuifdeurkasten kiezen uit 7 soorten omlijstingen. Bijna alle omlijstingen zijn verkrijgbaar in een drietal kleuren namelijk: champagne, naturel en wit. De omlijsting Base is alleen verkrijgbaar in de kleur naturel. Bij een omlijsting kunt u een bijpassende deurvulling uitzoeken. U kunt bijvoorbeeld een houten vulling combineren met een glas- en spiegeldeur voor een luxe stijlvolle kast.

Kleuren

Er zijn vele mogelijkheden als het gaat om de kleuren van de panelen. Bekijk ze alle 44! Ontwerp hier uw eigen kast in 3D

Interieur

Bij omlijste garderobekasten kunt u bijpassend kastinterieur uitzoeken. Mijn Kast Op Maat heeft een ruime keuze in kleuren van het interieur.

Verlichting & accessoires

Uw kast is nog niet af zonder kastinrichting. Bij Mijn Kast Op Maat bent u volledig vrij in het inrichten van uw kast met kastinrichting, verlichting en andere extra accessoires. Bekijk hieronder de mogelijkheden en ontwerp alvast gelijk uw garderobekast op maat in onze kastendesigner.
Lades & Ladegrepen

Handgrepen is een belangrijk detail in de uitstraling van uw draaideurkast. Wij hebben 7 verschillende handgrepen in verschillende stijlen. Maak uw kast nog exclusiever met een handgreep naar keuze!


Ontdek nog veel meer..

Showroom in de buurt