Moderne garderobekasten


Onze serie moderne garderobekasten bestaan uit 6 verschillende soorten deuren en zijn verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren. Deze deuren zijn stuk voor stuk strak vormgegeven en hebben een hedendaags karakter. MijnKastOpMaat maakt kasten van wand tot wand en vloer tot plafond. Dit in combinatie met deze serie deuren zorgt voor een modern en strak geheel. Kies de deur en bepaal de kleur die volledig aansluit bij uw moderne woonstijl.
Moderne deuren

Wanneer u opzoek bent naar een garderobekast met deuren, zonder omlijsting en gemaakt van wand tot wand en van vloer tot plafond, zou onze moderne serie helemaal geschikt zijn. Deze moderne stijl heeft namelijk schuifdeuren die volledig aan deze wens kunnen voldoen. De deuren hebben een fijne belijning die accenten legt op uw kamer. Ideale toevoeging voor een mooie belevenis die hierdoor tot stand komt in bijvoorbeeld een slaap- of woonkamer. De deuren zijn verkrijgbaar in onderstaande 9 kleuren.

Kleuren

De moderne deuren zijn verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren. Zo zit er altijd een kleur bij die uw kast helemaal af maakt!

Interieur

Het interieur van uw moderne kast op maat is in 9 verschillende kleuren te verkrijgen. Durf te spelen met de kleuren voor een perfect match van uw moderne woonstijl

Handgrepen

Bij een moderne kast met schuifdeuren hoort ook een passende handgreep. MijnKastOpMaat biedt een ruime keuze aan handgrepen om uw moderne kast op maat volledig naar wens te voldoen. Stel uw eigen kast samen in onze ontwerpstudio
Verlichting & accessoires

Maak uw moderne kast op maat af met een inrichting die volledig aan uw wensen voldoet. Wij bieden een ruime keuze in inrichting op maat gemaakt. Voeg extra accessoires en verlichting toe als finishing touch! Bekijk de mogelijkheden zelf in een showroom dicht bij u in de buurt.
Lades & Ladegrepen

Handgrepen is een belangrijk detail in de uitstraling van uw moderne schuifdeurkast. Wij hebben 7 verschillende handgrepen in verschillende stijlen. Maak uw kast nog exclusiever met een handgreep naar keuze!


Ontdek nog veel meer..

Showroom in de buurt