Over Ons


Mijn Kast Op Maat is opgericht en gestart met de verkoop van op maat gemaakte kasten in 2012. Op dit moment zijn er 15 doe-het-zelf zaken in heel Nederland die zich hebben aangesloten bij het concept. MijnKastOpMaat biedt een passende maatwerk oplossing voor uw interieur. Ervaar onze eindeloze mogelijkheden in 1 van onze showrooms. De koffie staat voor u klaar!


Advies op maat

Opzoek naar een kast van wand tot wand en van vloer tot plafond? Wij helpen u graag verder in 1 van onze showrooms. Ontwerp samen met ons een kast volledig naar wens en speciaal op maat gemaakt. Wij bieden een ruime keuze in kasten, schuifdeuren, interieur en de daarbij passende accessoires. Dat is echter niet alles, u kunt gebruik maken van onze inmeet- en montage service.


Image

Montageteam

Alle Mijn Kast Op Maat dealers hebben een ervaren montagedienst tot hun beschikking die met plezier en vakmanschap uw kast op locatie monteren. Alle montageteams hebben de juiste apparatuur in huis om eventuele aanpassingen te doen zodat uw kleding straks waterpas in uw gewenste kast ligt.


20 jaar garantie

Bij Mijn Kast Op Maat kunt u uitstekend terecht voor kast op maat met een hoge kwaliteit. Deze kwaliteit slaat door in alle materialen die we gebruiken. Ieder onderdeel wordt nauwkeurig gecontroleerd voor gebruik. Hiermee durven we u met een gerust hart 20 jaar garantie te bieden op onze Raffito kasten.

Image
Image

15+ Showrooms

We zijn trots dat we u op meer dan 15 locaties door heel Nederland kunnen helpen. Kom geheel vrijblijvend een kop koffie drinken en bekijk al onze mogelijkheden in onze showroom. Onze kastenspecialisten staan klaar om samen met u een kast naar wens te ontwerpen.


Gratis inmeetservice

Voordat we uw kast gaan bestellen komen we graag langs om tot op de millimeter nauwkeurige metingen te doen. Het kan nog wel eens voorkomen dat een vloer, muur of plafond niet helemaal loodrecht zijn. Door dit te meten met speciaal meetapparatuur weten onze monteurs hoe ze de kast het best kunnen presenteren. Ook wordt er gemeten of de deuren en panelen zonder aanpassingen de gewenste ruimte kunnen bereiken.

Image

Wat vinden onze klanten van ons?

Wij kunnen u natuurlijk vertellen hoe wij tegen onze eigen organisatie aankijken, echter snappen wij ook dat u zelf benieuwd bent naar wat onze klanten eigenlijk van ons vinden! Bekijk onze klantenbeoordeling hieronder:


Ervaringen met
Mijn Kast Op Maat


 • Placeholder

  Er is genoeg kennis van zaken bij Mijn Kast op Maat en er wordt goed meegedacht”

  Familie Jaspers

  Hengelo

 • Placeholder

  De service van MijnKast OpMaat was perfect, geen klachten achteraf en de kast is netjes op- en afgeleverd. ”

  Kroese Wevers Accountants & Belastingadviseurs.

  Overijssel

 • Placeholder

  Dankzij een uitstekende vakverdeling kun je alles prima opbergen en gemakkelijk terugvinden’

  Familie Knippenborg

  Enschede