Draaideurkast op maat


Een goede kast is een essentieel onderdeel van uw interieur. Wanneer u op zoek bent naar draaideurkast op maat bent u bij ons aan het goede adres! Of het nu gaat om een kast in uw woon- of slaapkamer, berging, keuken of kantoor, wij vinden de oplossing in de ruime keuze die u bij ons heeft.draaideurkasten op maat
draaideurkasten walnoot op maat

Twistdeuren

De tijdloze draaideuren van onze Twist serie zijn een mooi alternatief voor schuifdeuren. Onze deuren zijn in elke gewenste breedte en hoogte speciaal voor u te maken. Zo creƫert u een maximale opbergruimte. De Twist scharnierdeuren zijn verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren. Ook het interieur van de kast is in 9 kleuren uitvoerbaar. Hierdoor sluit er vast een kleur aan bij het interieur van de kamer waar de kast geplaatst zou moeten worden.

Handgrepen

Handgrepen is een belangrijk detail in de uitstraling van draaideurkasten. Wij hebben 7 verschillende handgrepen in verschillende stijlen. Maak uw kast nog exclusiever met een handgreep naar keuze!
Verlichting & accessoires

Een kast moet mooi zijn van buiten maar effectief zijn van binnen. MijnKastOpMaat is zich hiervan bewust en heeft een ruime keuze in accessoires. Maak uw kast compleet met kastinrichting, verlichting en nog meer leuke accessoires.
Lades & Ladegrepen

Wij hebben 8 verschillende ladegrepen in diverse stijlen. Zo zit er altijd wel een handgreep bij die aansluit bij alle draaideurkasten. Maak uw kast nog exclusiever met deze handgreep naar keuze! Benieuwd naar de prijs van een kast op maat? Maak gebruik van onze ontwerpstudio en ontwerp uw kast op maat!


Ontdek nog veel meer..

Showroom in de buurt