Garderobekasten


Een garderobekast moet mooi zijn van buiten maar functioneel van binnen. De garderobekasten worden opgebouwd in verschillende modules, waarbij u als klant de breedtes, lengtes, hoogtes zelf kan bepalen. Daarnaast bent u helemaal vrij om de kast van binnen geheel naar wens in te delen. Een garderobekast moet een aanwinst zijn voor uw kamer. Mijn Kast Op Maat zorgt ervoor dat jouw droomkast speciaal naar wens en op maat gemaakt wordt.


Draaideur garderobekasten

Een kledingkast met scharnierdeuren is een goed alternatief voor schuifdeuren. Bij ons wordt uw draaideurkast volledig op maat gemaakt, zodat uw kast perfect past bij uw interieur. Echt maatwerk is waar Mijn Kast Op Maat voor staat.

Bekijk meer


Garderobekasten
garderobekasten op maat

Italiaanse garderobekasten

Als u opzoek bent naar een stijlvol maar toch robuuste schuifdeurenkasten dan is onze Loft serie meer dan geschikt. Onze Loft serie zorgt voor een stevig design die wordt vormgegeven in een mooie natuurlijke uitstraling. De garderobekasten worden bij ons volledig op maat gemaakt, het moet een aanwinst voor uw kamer worden! Wij zorgen er samen met u voor dat uw droomkast speciaal naar wens en op maat gemaakt wordt.

Bekijk meer

Klassieke garderobekasten

Door de ingegraveerde strakke groeven krijgen deze schuifdeuren een super ambachtelijke uitstraling. De ouderwetse stijl zou nooit uit de tijd zijn en kan erg goed gecombineerd worden met zowel harde kleuren als pastel tinten. Net, tijdloos, koninklijk en universeel toepasbaar zijn termen die de klassieke stijl kasten omschrijven.

Bekijk meer


garderobekasten klassiek
garderobekasten landelijk

Landelijke garderobekasten

Bent u opzoek naar een kledingkast met een landelijke schuifdeuren? En wilt u deze volledig op laten gaan in uw landelijke interieur? Bekijk dan eens onze landelijke Barn deur serie! Deze schuifdeuren hebben stuk voor stuk een landelijk karakter. Bij Mijn Kast Op Maat is het mogelijk om een landelijke kast op maat te laten maken. Deze wordt naar uw wensen ontworpen.

Bekijk meer

Moderne garderobekasten

Moderne schuifdeuren voor een huis met modern interieur. Mijn Kast Op Maat heeft een strakke serie met moderne schuifdeuren in het assortiment. Ideaal als u opzoek bent naar een moderne kast op maat als blikvanger in uw slaapkamer. Wij ontwerpen samen met u een kast die volledig opgaat in het interieur van uw kamer. Bekijk via onderstaande knop onze soorten moderne schuifdeuren en extra mogelijkheden van een kast op maat gemaakt.

Bekijk meer


garderobekasten modern
garderobekasten omlijst

Omlijste garderobekasten

Tegenwoordig ziet u veel kasten met omlijste deuren. Mijn Kast Op Maat biedt u als klant ook deze mogelijkheid. Wij kennen een diversiteit aan mogelijkheden. Wij combineren onze aluminium frames met een deurvulling. Onze deurvullingen bestaan uit levendige kleuren, neutrale tinten, spiegeldeuren en glasdeuren. U kunt deze deurvullingen combineren wat leidt tot het gewenste karakter in uw woning. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ontwerp uw droomkast in onze kastendesigner of kom langs in 1 van onze 15 showrooms, de koffie staat klaar!

Bekijk meer