Garderobe draaideurkasten


Een kledingkast met draaideuren is een goed alternatief voor schuifdeurkasten. Bij ons wordt uw garderobe draaideurkast op maat gemaakt, zodat uw kast perfect past bij uw interieur. Echt maatwerk is waar Mijn Kast Op Maat voor staat.



Garderobe draaideurkast op maat
Garderobe draaideurkast

Twistdeuren

Onze twist serie bestaat uit een serie draaideuren die tijdloos zijn en u uitstekend kunt afstemmen op het interieur van uw kamer. Deze draaideuren bestaat uit een serie van 9 verschillende kleuren en is verkrijgbaar in elke gewenste breedte en hoogte. Ook het interieur van de kast is in 9 kleuren uitvoerbaar.





Handgrepen

Draaideurkasten worden natuurlijk afgemaakt met een handgreep naar keuze. Bij ons heeft u keuze uit 7 verschillende handgrepen. Door deze verschillende stijl van handgrepen maakt u uw kast nog exclusiever.




Verlichting & accessoires

Een kast moet mooi zijn van buiten maar effectief zijn van binnen. Mijn Kast Op Maat is zich hiervan bewust en heeft een ruime keuze in accessoires. Maak uw draaideur garderobekast compleet met kastinrichting, verlichting en nog meer leuke accessoires.




Lades & Ladegrepen

Handgrepen is een belangrijk detail in de uitstraling van draaideurkasten. Wij hebben 7 verschillende handgrepen in verschillende stijlen. Maak uw kast nog exclusiever met een handgreep naar keuze! Ontwerp uw droomkast in onze ontwerpstudio!


Ontdek nog veel meer..

Showroom in de buurt