Schuifdeurkast landelijk


Een landelijke schuifdeurkast zorgt voor gezelligheid en een heerlijk comfortabel huis. Veel mensen kiezen ervoor om in een grote drukke stad te leven en willen de rust met een landelijk interieur in huis halen. MijnKastOpMaat geeft u de mogelijkheid om met onze serie Barn schuifdeuren uw kamer een landelijke uitstraling te geven. Een landelijke woonstijl geniet op dit moment van een grote populariteit omdat er vele richtingen gegaan kan worden en deze stijl nooit saai is.Image
Image

Barn schuifdeuren

De landelijke schuifdeur serie Barn hebben stuk voor stuk een landelijk karakter en zijn verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren. Wat opvalt is dat de nieuwe landelijke stijl anders is dan de traditionele landelijke stijl. Dit komt omdat de vormen eenvoudig zijn en ook veel moderne elementen terug te vinden zijn. Door de hoge kwaliteit van deze deuren kunnen wij u een garantie geven van 20 jaar. Bekijk hieronder de mogelijkheden:

Kleuren

Het interieur achter uw landelijke schuifdeur systeem is verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren. Zorg voor een zachte combinatie en laat de kast volledig aansluiten bij uw landelijke woonstijl.

Interieur

Niet alleen de deuren zijn verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren ook de kleur van het interieur van de kast! Zorg ervoor dat de schuifdeuren afgestemd worden op het interieur van de kast voor een perfect plaatje!

Handgrepen

Maak uw kast op maat af met één van onze 13 passende handgrepen. Kies de stijl die bij u landelijke inrichting past!
Verlichting & accessoires

De landelijke schuifdeurkast op maat gemaakt moet niet allen van buiten mooi zijn en perfect aansluiten bij uw wensen maar ook van binnen moet hij effectief zijn. Bij ons is bijna niks onmogelijk! Stel uw wensen, bekijk de mogelijkheden en alvast uw kast of maak gelijk een afspraak bij de dichtstbijzijnde showroom bij u in de buurt! De koffie staat klaar!
Lades & Ladegrepen

Handgrepen is een belangrijk detail in de uitstraling van uw draaideurkast. Wij hebben 7 verschillende handgrepen in verschillende stijlen. Maak uw kast nog exclusiever met een handgreep naar keuze!


Ontdek nog veel meer..

Showroom in de buurt