Klassieke garderobekasten


Door de ingegraveerde strakke grove krijgen deze schuifdeuren een super ambachtelijke uitstraling. De klassieke stijl zou nooit uit de tijd zijn en kan erg goed gecombineerd worden met zowel harde kleuren als pastel tinten. Net, tijdloos, koninklijk en universeel toepasbaar zijn termen die de klassieke garderobekasten omschrijven.Image
Image

Klassieke stijl schuifdeuren

De klassieke garderobekasten zijn verkrijgbaar in 5 verschillende type deuren met elk een traditionele belijning. Daarnaast is er een spiegeldeur die net als de rest geheel op maat wordt aangeleverd. Klassieke garderobedeuren worden vaak gekenmerkt als luxe en past zodoende goed bij zowel oud als strak meubilair. Hoe kun je nou beter iets elegant opbergen dan achter de klassieke deuren van Mijn Kast Op Maat? De schuifdeuren zijn zowel met of zonder achterliggend kastinterieur geheel op maat te bestellen, tot op de millimeter nauwkeurig.

Kleuren

De elegante klassieke schuifdeuren zijn te verkrijgen in 9 verschillende kleuren. Als u geordendheid en harmonie wilt uitstralen met uw interieur adviseren wij rustige matte kleuren te gebruiken. Denk hierbij aan ivoor, wit, denim blauw en antraciet. Heb je veel leer of katoen in jouw interieur? Ga dan voor de donkere varianten van kleuren zoals steengrijs, fjord groen en ook antraciet. Probeer het zelf in onze ontwerpstudio waar u direct een richtprijs te zien krijgt!

Interieur

Htt interieur van de elegante klassieke schuifdeuren zijn te verkrijgen in 9 verschillende kleuren.

Handgrepen

De handgrepen maken de deuren pas echt af en geven een persoonlijke tint mee aan het geheel. Er is keuze uit 7 verschillende grepen die hoogwaardig worden ingevezen of op liggend worden gemonteerd.
Verlichting & accessoires

Een kast moet mooi zijn van buiten maar effectief zijn van binnen. Mijn Kast Op Maat is zich hiervan bewust en heeft een ruime keuze in accessoires. Maak uw kast compleet met kastinrichting, verlichting en nog meer handige en sfeervolle accessoires.
Lades & Ladegrepen

Handgrepen is een belangrijk detail in de uitstraling van uw draaideurkast. Wij hebben 7 verschillende handgrepen in verschillende stijlen. Maak uw kast nog exclusiever met een handgreep naar keuze!


Ontdek nog veel meer..

Showroom in de buurt