Maatwerk kasten


Bij Mijn Kast Op Maat is iedere kast uniek. Of het nu gaat om een draaideurkast, garderobekast, inloopkast of schuifdeurkast, wij realiseren het! In één van onze showrooms gaat u samen met een enthousiaste medewerker uw maatwerk kast samenstellen, geheel op maat en naar smaak. Er zijn talloze mogelijkheden, zo is er geen kast het zelfde als die van u!


Draaideurkasten

Draaideurkasten kunnen soms een iets nettere setting creëren. Dit is een heel goed alternatief voor een schuifdeurkast. Deze kasten worden vaak als slaapkamer- of kantoorkasten gebruikt, echter kunnen ze ook een erg goede invulling geven aan een woonkamer. Deze kasten worden geheel op hoogte en breedte van uw gewenste ruimte gemaakt. Ontdek alle mogelijkheden van onze draaideurkasten in de ontwerpstudio en speel met de talloze opties voor de deuren en de kleuren, de indeling, de 7 verschillende grepen en aanvullende accessoires zoals verlichting, schoenenrek, mouwbeschermer en nog veel meer. Zo is uw maatwerk kast op maat uniek en gepersonaliseerd! In onze showrooms kunt u worden geadviseerd door echte vakmensen.

Naar draaideurkasten


Maatwerk kast
Kast maatwerk

Garderobekasten

Garderobekasten moeten mooi zijn van buiten maar effectief zijn van binnen, u wilt tenslotte dat al uw kleding netjes opgeborgen wordt. Bij Mijn Kast Op Maat heeft u de mogelijkheid om een kledingkast samen te stellen met scharnierdeuren of schuifdeuren. Op zoek naar een garderobekast met landelijke, klassieke of toch moderne deuren? Wij hebben verschillende woonstijlen voor u geselecteerd zodat u uw garderobekast kan laten afstemmen op het interieur van uw kamer. Hebben wij u al wat nieuwsgieriger gemaakt? Bekijk alle mogelijkheden voor een garderobekast speciaal naar wens en exact op maat gemaakt!

Naar garderobekasten

Inloopkasten

Een inloopkast is voor veel mensen een droom. Het biedt namelijk veel mogelijkheden en veel extra opbergruimte voor bijvoorbeeld kleding, schoenen en accessoires. Heeft u de ruimte en bent u geïnteresseerd in een inloopkast die volledig op maat gemaakt wordt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben veel mogelijkheden als het gaat om inloopkasten. Heeft u een schuine kap of wilt u de hoek om? Geen enkel probleem. U bepaalt bij ons zelf de afmetingen, kleur en inrichting. Denk daarbij niet alleen legplanken of kledingroedes. Bij ons kunt u namelijk ook uw schoenen netjes opbergen of lades toevoegen. Geïnteresseerd in een inloopkast op maat? Bekijk de mogelijkheden op onze inloopkasten pagina.

Naar inloopkasten


kasten inloopkasten
Maatwerkkasten

Schuifdeurkasten

Een kast met schuifdeuren is een goed alternatief voor een kast met scharnierdeuren. Een schuifdeurkast is ruimtebesparend en zorgt voor een strak geheel. Een kast is een essentieel onderdeel van uw interieur. Wanneer u opzoek bent naar een schuifdeurkast speciaal naar wens en op maat gemaakt bent u bij ons aan het goede adres. Of het nu gaat om een maatwerkkast in uw woon-, slaapkamer, berging, keuken of kantoor, wij vinden de oplossing in de ruime keuze die u bij ons heeft.

Naar schuifdeurkasten