Landelijke garderobekasten


Bent u opzoek naar een kledingkast met landelijke schuifdeuren? En wilt u deze volledig op laten gaan in uw interieur? Bekijk dan eens onze landelijke garderobekasten uit de Barn serie! Deze schuifdeuren hebben stuk voor stuk een landelijk karakter. Bij MijnKastOpMaat is het mogelijk om een kast op maat te laten maken. Deze wordt naar uw wensen ontworpen. Probeer het eens zelf in onze ontwerpstudio!
Landelijke barn schuifdeuren van Mijn Kast Op maat

Landelijke sfeer met de landelijke garderobekasten van Raffito

Barndeuren

Wij hebben 7 verschillende soorten landelijke schuifdeuren in het assortiment. Wanneer u kiest voor een landelijke stijl gaat u meestal voor een grove en robuuste vormgeving. Dit is ook kenmerkend voor onze Barn serie. Onze schuifdeuren worden op maat gemaakt, bekijk de gehele serie landelijke garderobekasten hieronder.

Kleuren

Deze landelijke deuren zijn verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren, zo kunt u een kast op maat creeren die volledig aansluit bij de kleuren van uw kamer.

Interieur

Niet alleen de deuren zijn verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren ook de kleur van het interieur van de kast! Zorg ervoor dat de schuifdeuren afgestemd worden op het interieur van de kast voor een perfect plaatje! Stel uw eigen droomkast samen in onze uitgebreide ontwerpstudio

Handgrepen

Maak uw kast op maat af met één van onze 13 passende handgrepen. Kies de stijl die bij u past!
Verlichting & accessoires

Uw landelijke kast op maat moet niet alleen van buiten perfect zijn maar moet van binnen volledig aan uw wensen voldoen. Kies de inrichting die bij uw past en maak de kast af met onze extra accessoires en verlichting. Onze kastenspecialisten bij u in de buurt helpen u graag verder.
Lades & Ladegrepen

Handgrepen is een belangrijk detail in de uitstraling van uw draaideurkast. Wij hebben 7 verschillende handgrepen in verschillende stijlen. Maak uw kast nog exclusiever met een handgreep naar keuze!


Ontdek nog veel meer..

Showroom in de buurt