Moderne schuifdeuren kast


Een moderne schuifdeurkast past helemaal bij een moderne inrichting. Een moderne woonstijl herken je aan moderne en natuurlijke kleuren. Door een mix van blank hout met verschillende grijstinten maak je jouw kamer warm en sfeervol, modern hoeft dus niet altijd alleen maar hoogglans te zijn. MijnKastOpMaat ontwerpt uw moderne schuifdeuren kast volledig naar wens en op maat gemaakt.
Moderne schuifdeuren

Wij hebben een zestal moderne schuifdeuren in het assortiment, van gladde deuren, tot deuren met belijningen of een spiegeldeur, combineren is mogelijk. Deze deuren hebben wij in 10 verschillende kleuren. Zorg ervoor dat de kast van de buitenkant volledig aansluit bij uw moderne woonstijl.

Kleuren

De moderne deuren zijn verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren. Zo zit er altijd een kleur bij die uw moderne schuifdeurkast helemaal af maakt! Wilt u zelf een spelen met de mogelijkheden? Bekijk dan onze ontwerpstudio.

Interieur

De kleur van het interieur van uw moderne schuifdeur kast kunt u ook naar wens bepalen. Wij zorgen ervoor dat de kast volledig op maat gemaakt wordt voor u, van wand tot wand van vloer tot plafond! U vindt onze vestigingen altijd dichtbij. Zoek uw dichtstbijzijnde showroom via de dealerfinder.

Handgrepen

Maak uw moderne schuifdeurkast op maat af met een handgreep naar keuze. Mijn Kast Op Maat biedt een ruime keuze in handgrepen, zo past er altijd wel een handgreep op uw moderne kast!
Verlichting & accessoires

Zorg voor een inrichting waarvan u denkt dat heb ik nodig! Behoefte aan veel hanggedeeltes of toch meer planken of lades nodig? Alles is mogelijk! Bekijk onze mogelijkheden qua kastinrichting, verlichting en extra accessoires hieronder! Gelijk een afspraak maken bij de dichtstbijzijnde dealer? Bekijk waar uw dealer zit!
Lades & Ladegrepen

Handgrepen is een belangrijk detail in de uitstraling van uw draaideurkast. Wij hebben 7 verschillende handgrepen in verschillende stijlen. Maak uw kast nog exclusiever met een handgreep naar keuze!


Ontdek nog veel meer..

Showroom in de buurt