Schuifdeurkasten


Een schuifdeurkast moet mooi zijn van buiten maar functioneel van binnen. De schuifdeurkasten worden opgebouwd in verschillende modules, waarbij u als klant de breedtes, lengtes, hoogtes zelf kan bepalen. Daarnaast bent u helemaal vrij om de kast van binnen geheel naar wens in te delen. Een schuifdeurkast moet een aanwinst zijn voor uw kamer. Mijn Kast Op Maat zorgt ervoor dat uw droomkast speciaal naar wens en op maat gemaakt wordt. Zoek ook eens een showroom bij u in de buurt!


Schuifdeurkasten

Italiaanse schuifdeurkasten

Als u opzoek bent naar een stijlvol maar toch robuuste schuifdeurenkast dan is onze Loft serie meer dan geschikt. Deze Italiaanse stijl zorgt voor een stevig design die wordt vormgegeven in een mooie natuurlijke uitstraling. De schuifdeurkast wordt bij ons volledig op maat gemaakt, het moet een aanwinst voor uw kamer worden! Wij zorgen er samen met u voor dat uw droomkast speciaal naar wens en op maat gemaakt wordt.

Bekijk meer

Klassieke schuifdeurkasten

Door de ingegraveerde grove lijnen krijgt deze klassieke schuifdeur een super ambachtelijke uitstraling. Deze stijl zou nooit uit de tijd zijn en kan erg goed gecombineerd worden met zowel harde kleuren als pastel tinten. Net, tijdloos, koninklijk en universeel toepasbaar zijn termen die de klassieke stijl omschrijven.

Bekijk meer

Image
Image

Landelijke schuifdeurkasten

Bent u opzoek naar een kledingkast met een landelijke uitstraling? En wilt u deze volledig op laten gaan in uw interieur? Bekijk dan eens onze Barn deur serie! Deze schuifdeuren hebben stuk voor stuk een landelijk karakter. Bij Mijn Kast Op Maat is het mogelijk om een landelijke kast op maat te laten maken. Deze wordt naar uw wensen ontworpen.

Bekijk meer

Moderne schuifdeurkasten

Moderne schuifdeuren voor een huis met modern interieur. Mijn Kast Op Maat heeft een strakke serie met moderne schuifdeuren in het assortiment. Ideaal als u opzoek bent naar een moderne kast op maat als blikvanger in uw slaapkamer. Wij ontwerpen samen met u een kast die volledig opgaat in het interieur van uw kamer. Bekijk hieronder onze soorten moderne schuifdeuren en extra mogelijkheden van een kast op maat gemaakt.

Bekijk meer

schuifdeurkasten modern
omlijste schuifdeurkasten

Omlijste schuifdeurkasten

Tegenwoordig ziet u veel kasten met omlijste deuren. Mijn Kast Op Maat biedt u als klant ook deze mogelijkheid. Wij kennen een diversiteit aan mogelijkheden. Wij combineren onze aluminium frames met een deurvulling. Onze deurvullingen bestaan uit levendige kleuren, neutrale tinten, spiegeldeuren en glasdeuren. U kunt deze deurvullingen combineren wat leidt tot het gewenste karakter in uw woning. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ontwerp uw droomkast in onze kastendesigner of kom langs in 1 van onze 15 showrooms, de koffie staat klaar!

Bekijk meer