Italiaanse schuifdeurkasten


Warm, Stoer, Robuust en met Italiaanse design, zo kunt u de Loft deuren het best omschrijven. Een look die zich bij vele huiselijke interieur stijlen kan aanpassen. Deuren met een mooie natuurlijke matte uitstraling en een voelbaar reliëf, brengt u direct in warmere sfeeren. Lees op deze pagina de mogelijkheden voor uw eigen Italiaanse schuifdeurkast.Image
Image

Loftdeuren

Één van de 8 beschikbare kleur decoren, zal perfect aansluiten op uw Italiaanse schuifdeurkast in woon-, slaapkamer, keuken of kantoor.

Interieur

Stem uw deuren af op 1 van onze 9 verschillende kleuren interieur voor een mooi contrast. Bekijk en probeer het zelf in onze ontwerpstudio.

Handgrepen

Uw Loft kast is pas echt af met een deurgreep passend bij uw interieur, uitgevoerd in diverse uitstralingen. Wilt u weten waar onze showrooms te bezoeken zijn? Zoek de dichtstbijzijnde vestiging via de ‘dealerfinder
Verlichting & accessoires

Met de juiste accessoire maakt je de kast tot in detail af, mooie luxe kastverlichting in led-spots of led-strips laten je kast altijd stralen. En met de diverse laden en ladengrepen creëer je een strakke opberg ruimte voor bijvoorbeeld, je spannende lingerie. Om het nog spannender te maken kun je lades zonder greep nemen, deze open je makkelijk door de lade in te drukken.
Lades & Ladegrepen

Handgrepen is een belangrijk detail in de uitstraling van uw draaideurkast. Wij hebben 7 verschillende handgrepen in verschillende stijlen. Maak uw kast nog exclusiever met een handgreep naar keuze!


Ontdek nog veel meer..

Showroom in de buurt