Schuifdeurkast klassiek


Klassieke schuifdeuren worden in de tijd waarin we nu leven steeds moderner. Met onze klassieke schuifdeuren haal je een echte sfeer in huis. Het zal fungeren als een echte toevoeging in uw klassieke interieur van uw kamer. Wij hebben een ruim aanbod in klassieke schuifdeuren, al onze schuifdeuren hebben verschillende stijlen en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Stuk voor stuk brengen onze schuifdeuren een ambachtelijke uitstraling in de kamer.Image
Image

Klassieke stijl schuifdeuren

Onze klassieke schuifdeuren stralen klasse en vakmanschap uit. De schuifdeuren zijn stijlvol en hebben een tijdloze uitstraling. Ons assortiment klassieke schuifdeuren bestaat uit 5 deuren met daarbij de keuze uit 10 verschillende kleuren. Bekijk de gehele collectie hieronder en bepaal welke deur het beste past bij het interieur van uw kamer.

Kleuren

Het interieur van een klassieke schuifdeurenkast is verkrijgbaar in 9 verschillende soorten kleuren. U kunt het interieur van de kast dus afstellen op de gekozen stijl en kleur van uw schuifdeur. Bekijk de kleuren hieronder:

Interieur

Het interieur van een klassieke schuifdeurenkast is verkrijgbaar in 9 verschillende soorten kleuren.

Handgrepen

De handgrepen maken de deuren pas echt af en geven een persoonlijke tint mee aan het geheel. Er is keuze uit 7 verschillende grepen die hoogwaardig worden ingevezen of op liggend worden gemonteerd.
Verlichting & accessoires

Maak uw klassieke schuifdeurenkast af met een inrichting die u wenst. Wij hebben een flinke diversiteit aan verschillende mogelijkheden inrichting. Wens u veel op te bergen in lades? Of heeft u toch meer behoefte aan veel hanggedeeltes? Dit is allemaal mogelijk, u bepaalt zelf wat u graag in de kast terug ziet. Benieuwd wat gewenste kast op maat gaat kosten? Maak gebruik van onze kastendesigner, onze kastendesigner helpt u een kast samen te stellen. Liever persoonlijke hulp bij het samenstellen van uw kast? Maak een afspraak bij de dichtstbijzijnde showroom bij u in de buurt. De koffie staat voor u klaar!
Lades & Ladegrepen

Handgrepen is een belangrijk detail in de uitstraling van uw draaideurkast. Wij hebben 7 verschillende handgrepen in verschillende stijlen. Maak uw kast nog exclusiever met een handgreep naar keuze!


Ontdek nog veel meer..

Showroom in de buurt