Schuifdeurkast omlijst


Schuifdeuren met omlijsting zijn bij ons zelf samen te stellen. Wij hebben een ruim scala aan omlijste schuifdeuren. U heeft bij ons de keuze uit diverse keuze uit omlijstingen en verschillende kleuren. De omlijste schuifdeurkast wordt bij ons op de millimeter nauwkeurig gemaakt. Een omlijste schuifdeur zorgt in de kamer voor een mooie stijlvolle uitstraling. Wij maken gebruik van hoogwaardige materialen wat zorgt voor een stijlvol design. Wist u dat ieder element van uw gewenste kast eerst door een uitgebreide kwaliteitscontrole gaat? Bekijk hieronder de mogelijkheden voor een omlijste schuifdeurkast op maat gemaakt.
Omlijste schuifdeuren

Wij hebben 7 verschillende omlijstingen in het assortiment. Al deze omlijstingen op de ‘Base’ na hebben wij in de kleuren champagne, naturel en wit. De omlijsting ‘Base’ is alleen verkrijgbaar in naturel. Naast de omlijsting bent u helemaal vrij om de deurvulling naar wens in te vullen. Wij hebben maar liefst 45 verschillende soorten deurvullingen. U kunt bijvoorbeeld een eiken duurvulling combineren met een glas-en spiegeldeur voor een natuurlijke maar stijlvolle kast!

Kleuren

Er zijn vele mogelijkheden als het gaat om de kleuren van de omlijstingen. Bekijk ze allemaal! Ontwerp uw eigen omlijste schuifdeurkast met deze kleuren via de ontwerpstudio.

Interieur

Onze bedrijfsnaam zegt het al, Mijn Kast Op Maat. Dat betekend dus ook dat u volledig een kast op maat kan laten maken bij ons. Zo bepaalt u ook de kleur van het interieur van de kast. Wij hebben 9 verschillende soorten kleuren interieur. Benieuwd waar wij showrooms hebben? Bekijk de dealerfinder.

Verlichting & accessoires

Maak uw omlijste schuifdeurenkast compleet met een inrichting die volledig aansluit op uw wensen. Wens u veel op te bergen in lades? Of heeft u toch meer behoefte aan veel hanggedeeltes? Dit is allemaal mogelijk, u bepaalt zelf wat u graag in de kast terug ziet. Benieuwd wat een kast op maat gaat kosten? U kunt gebruik maken van onze kastendesigner. Onze kastendesigner is een online ontwerp programma die u helpt een kast samen te stellen, dit kan op elk moment van de dag! Liever persoonlijke hulp bij het samenstellen van uw kast? Maak een afspraak bij de dichtstbijzijnde showroom bij u in de buurt. De koffie staat voor u klaar!
Lades & Ladegrepen

Handgrepen is een belangrijk detail in de uitstraling van uw draaideurkast. Wij hebben 7 verschillende handgrepen in verschillende stijlen. Maak uw kast nog exclusiever met een handgreep naar keuze!


Ontdek nog veel meer..

Showroom in de buurt